Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Заседание на комисията по „Ловна етика, традиции и приемственост“ към УС на НЛРС-СЛРБ

На 19 януари 2019 г. се проведе заседание на комисията по „Ловна етика, традиции и приемственост“ съвместно с членовете на медийния съвет към председателя на Националното сдружение инж. Васил Василев.
Домакин бе ловно-рибарското сдружение в Долна Митрополия. Присъстваха главният секретар на организацията Даниел Тошков, проф. Любомир Халачев, Михаил Танев, ген. Никола Колев, Стефан Ненков, Валентин Панайотов и Росен Мирчев.
Основна задача на заседанието бе да се разгледа и обсъди проектоплан за комуникационната дейност на НЛРС- СЛРБ през настоящата година, който да бъде предложен на вниманието на УС за приемане.
След деловата работа се проведе среща на членовете на комисията и медийния съвет с ръководството на ловно-рибарското сдружение в Долна Митрополия в лицето на неговия председател доц. д-р инж. Валери Ангелов и секретаря на УС Димитър Александров.
За цялостната дейност като дългогодишен председател на ловно-рибарското сдружение инж. Васил Василев удостои Димитър Александров със званието „Заслужил деец на НЛРС-СЛРБ“.
За всички присъстващи на мероприятието на следващия ден домакините бяха организирали групов лов на фазан в ловностопанския район на село Байкал.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ