Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

ЗАСЕДАНИЕ НА УС НА FACE В ПРАВЕЦ

На 18.04.2018 г. в хотел “Риу Правец” – град Правец се проведе заседание на Управителния съвет на Федерацията на ловните асоциации на страните-членки на ЕС (FACE), чийто домакин е Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“. В началото президентът на FACE Михл Ебнер благодари на председателя на НЛРС-СЛРБ Васил Василев за перфектната организация на форума и сърдечното гостоприемство.

В своя доклад Михл Ебнер отчете дейността на FACE за 2017 г., приет бе и работният план на организацията за настоящата година. Обсъждат се организационни въпроси, както и възможностите на FACE за комуникация с европейските институции и лобиране в защита интересите на ловците от всички европейски страни.

Проведоха се дискусии за оловото в мунициите и допълнения към плана за управление на едрите хищници и мигриращите птици. По време на заседанието бе обсъдена позицията на FACE относно Общата селскостопанска политика на ЕС, както и ситуацията около настъплението на Африканската чума по свинете.

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ