Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Златен медал за трофея на спасителя Запрян Павлов

трофей запрян павлов

Трофеят, който Запрян Павлов отстреля по Коледа, в м. „Димови ниви“ край Наречен, е оценен със златен медал.

Това съобщи Ангел Томов, председател на дружина Нареченски бани – 2, в която членува ловецът имал добрата слука. Това е първата и единствена слука на дружината за този ловен сезон.

Ама каква слука, а? Веднага след празни­ците впечатляващият трофей е предоставен за оценка със съдействието на председателя на ЛРД-Бачково Георги Воденичаров.

трофей запрян павлов

Нареченски бани – 2 се прочу още преди старта на послед­ния сезон за лов на едър дивеч. Група ловци от дружината ока­заха първа помощ и спасиха курортистка, която се бе изгуби­ла, докато извършвала сама преход в близката гора, съобщи тогава сайтът SLRB.BG и издаваният от Националната организация в. „Наслука“.

Пръв източник на информацията бе Георги Воденичаров, който истински се рад­ваше на добрината, сторена от нареченските ловци.

„Имахме време само да си вземем обувки за планината и фенерчета. Щом сме се родили в планината, ще помагаме“, категоричен бе Запрян Павлов, ловецът пръв достигнал до бедстващата жена и оказал помощ.

Ден след спасителната акция Павлов не можеше да предаде с думи първите благо­дарствени реакции на жената, но знаеше, че тя е признателна от сърце.

По Коледа, когато стават чудеса, добрият човек и опитен ловец Запрян Павлов отстреля трофея.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ